Koelgroep Dorenbos logo

Glasafdekking (dagafdekking)

Verse levensmiddelen worden thuis en in de supermarkt gekoeld bewaard, net boven of net onder 0˚C. In supermarkten is er voor het bedieningsgemak op veel diepvrieseilanden geen afdekking geplaatst. Als je daar eens goed over nadenkt dan is dit vreemd. Thuis laten we de koelkastdeur toch ook niet open staan? Dit kost teveel energie en de producten in de koelkast blijven niet goed op temperatuur waardoor ze eerder kunnen bederven. Die twee redenen zijn precies de aanleiding om glasafdekking, ook wel dagafdekking genoemd, te plaatsen op koel- en vriesmeubelen.

Uit onderzoek blijkt dat glasafdekking geen negatieve invloed heeft op de verkoop. Integendeel! Klanten zijn te spreken over het feit dat niet alleen de producten goed worden bewaard maar ook dat de temperatuur in de supermarkt aangenamer is geworden. De nieuwste glasafdekking kent bedieningsgemak en goed zicht op de producten en zorgt ervoor dat uw meubelen minder hard moeten werken om uw versproducten op de juiste temperatuur te houden. Kortom: u bespaart energie (tot 60%!) en uw producten blijven gegarandeerd vers tot aan de uiterste verkoopdatum.

Bij Cooling Service Holland kunt u glasafdekking bestellen van diverse leveranciers. Altijd kwaliteit, altijd goed. Wij geven u graag advies, neem contact op via het contactformulier en wij bellen u graag voor een vrijblijvende afspraak.