Koelgroep Dorenbos logo

Koel- en vriesmeubelen

Vers doet het goed in de supermarkt, horeca en detailhandel. Vlees, groente, zuivel, gebak; zowel de omzetten als de marges zijn aantrekkelijk. Maar vers is ook kwetsbaar, het heeft een constante (lage) temperatuur nodig. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de waren die u aanbiedt ook voldoen aan de kwaliteitseisen van overheid en klant. Cooling Service Holland helpt u hierbij.

Wij voeren een ruim assortiment van koel- en vriesmeubelen voor bakkers, slagers, horeca-ondernemingen en alle bedrijven en instellingen waar koeling of vriezen gewenst is. Of u nu op zoek bent naar een vitrine, saladette, koelwerkbank, gastrobuffet, koel/vrieskast, ijsblokjesmachine of buffetmeubel; wij kunnen diverse merken leveren.
Wij hebben ook een aantal gebruikte koel- en vriesmeubelen in de verkoop.

Cooling Service Holland levert tevens complete supermarktinrichtingen, geschikt voor iedere formule. Cooling Service Holland is dealer van Frost-Trol en levert verder o.a. KMW, Gram, Afinox, Framec, Arneg, Oscartielle, Keyfrost, Isocab, Trimco, Alinox, Norpe, Tefcold en Finnmark.